Losari Beach is zeker geen onbekende, vooral voor de mensen van Makassar en omstreken. Het strand dat van ligt het westen van Makassar stad werd een icoon van Makassar, en het is een van de meest bekende attracties voor toeristen in Makassar. Losari Beachfamous voor de zonsondergang was eens verwezen naar als het strand met de langste eettafel en stal op de wereld.

Logo Wonderful Indonesia

Waarom is het bekend als het strand met de langste eettafel en een stal van de wereld? Samen met deze kust er gebruikt om te kamperen op camping tent kraampjes die aan elkaar gekoppeld. Naast leuren allerlei soorten vis bij nacht, de kraampjes verkopen soorten Makassar specialiteiten, en de meest bekende thats banaan epe. Banaan is een banaan die verbrand, vervolgens afgevlakt en bruine suiker lekker gegeven wanneer het wordt gegeten terwijl nog warm. Op dit moment zijn de kraampjes verplaatst, niet langer langs Losari strand, maar over Losari Beach, alleen voorzijde van de burgemeester van Makassar woning. Losari Beach is een van de meest bezochte door jonge mannen en vrouwen die zich op 3:00 uur ophopen tot 21.00 uur normaal ze samen krijgen terwijl in afwachting van en genieten van de schoonheid van de zonsopgang in Losari Beach, gaat u verder met de heerlijke en goedkope vis kraampjes.

Bovendien hebben de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van het strand, kunnen bezoekers genieten van online faciliteiten rond Losari Beach. Dit is een van de uniciteit van het Losari strand, een strand dat beschikt over gratis online hotspot faciliteiten. Losari Beach is het ook vaak gebruikt als een plaats om uit te werken. Veel mensen komen naar Losari Beach om te opereren in de overdag als gevolg van de instelling en de zachte bries. Losari Beach is een natuurlijke toeristische locatie die zelden wordt gevonden in andere steden omdat er zelden een natuurlijke toeristische locatie in het hart van de stad als op Losari Beach.

Losari Beach heeft geen zand als op andere stranden, die suggereert dat je niet kan spelen in het zand op dit strand. U kan niet op de top van dat hier zwemmen omdat het water is zo diep dat het is gevaarlijk voor activiteiten. In plaats daarvan op dit strand, zult u ontdekken waterspelen zoals water fietsen, boten en banaan boten. Hoewel het geen is zand, langs deze kust gemaakt van concrete aanvulling van de funderingsput te verzetten tegen de golven, zelfs op dit concrete Dijk er vaak is veel vrouwen en mannen die vis. In deze regio kust is er ook een opvallende en interessante moskee. Een moskee Masjid Amirul Mukminin genoemd dat is voor het invoeren van de toeristische plaats onderscheidend is gratis, omdat er een moskee. Een moskee genaamd Masjid Amir Mukminin die aan de toeristische plaats heeft uitgerust is gratis dat strand zee van Losari. Losari Beach is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.